2008.05.17.
12:38

Írta: Peterblant1

Hankó Ildikó: Lendületes egyházüldözés

Ez,kérem,egy lendületes újságcikk, a Demokrata2005.július 21-i számának 38-39.oldalán. Lendületesen el lehet olvasgatni,mert a mondanivaló igen közérthető: A MAGYAR KORMÁNY ÜLDÖZI AZ EGYHÁZAKAT,SEGÍTSÉÉÉÉg!
Tény,hogy a neolibi kormányzás nem volt az egyházak történetének legfényesebb időszaka. De üldözés? A cikkből számomra csak az derül ki, hogy Gyurcsány át akar gondolni bizonyos dolgokat,például az egyházak politizálásáról vagy az anyagi támogatásról. Az is tény, hogy Gy.F. megszegte a protokollt. De könyörgöm: ez még nem üldözés! Pláne nem lendületes.
konzlib politikai állásponton vagyok, túlzásnak érzem a cikk hangnemét és legfőképp a címét.
Az egyházaknak pedig azt üzenném: jó lenne elkezdeni abban gondolkodni,hogyan lehet az embereket visszacsábítani a templomba.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány egyház jobboldal vatikán

A bejegyzés trackback címe:

https://olvnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr46473798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása